EL LOGOPEDA: QUÈ I COM TREBALLA.

La Logopèdia és una de les disciplines que més ha crescut en els darrers anys gràcies a les seves múltiples aplicacions en la societat actual.
Aquest fet implica que, la logopèdia, sigui coneguda i també reconeguda cada vegada amb més prestigi.
La figura més important d’aquesta disciplina és el logopeda, encarregat de prevenir, avaluar, diagnosticar i tractar totes aquelles alteracions relacionades amb el llenguatge i la parla.
D’altra banda, no hem d’oblidar que, el logopeda, no només s’encarrega de les dificultats que poden tenir els nostres infants, sinó que també és especialista en les diferents patologías adultes, com poden ser; Afàsies, Disàrtries, Disfàgia, Alteracions de la veu, etc.
Tot i que, com ja hem dit, la Logopèdia i les seves aplicacions cada vegada són més conegudes, encara hi ha persones que desconeixen què i com treballa un logopeda.
És per aquest motiu que, a continuació, insertem un petit video, “Soy Logopeda” sobre les funcions i l’àmbit de treball que aborda aquest professional. (Documental elaborat pel: “Consejo General de colegios de Logopedas para la profesión”).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada